Boligindretning med skræddersyede gardiner

Gardiner er et ofte glemt designelement i hjemmet. De rigtige gardiner kan skabe et rum, og bidrage med design og være en del af den samlede enhed.

Vil du skabe live og atmosfære, kan et par flotte gardiner gøre underværker. I stedet for at bruge nogle neutrale stykker stof elle hvis persienner, kan du med kontrastfarver eller gardinstof i et flot mønster, virkeligt lave et designelement der vækker opsigt.

Skræddersyede gardiner til dit hjem

Kigger du ned i din lokale Bilka eller JYSK, vil du formentligt se et udvalg af gardiner og persienner i flere farver og mønstre. Problemet er dog ofte at disse gardiner kommer i specialmål, og i et begrænset udvalg med få farver og mønstre.

Tager du i stedet et smut ned til din lokale gardinforhandler, åbner der sig en hel ny verden af muligheder. Du finder gardinstof i alverdens farver, kvalitet og mønstre, og kan skabe helt unikke gardiner, som er skræddersyet til rummene i dit hjem.

Er du mest til klassiske eller romantiske gardiner, finder du både gardinstoffer og gardinstænger, der kan omdanne dit hjem til et helt royalt hof. Du finder også moderne gardinløsninger som eks. panelgardiner, og kan bruge disse til rumdelere i stedet for kun gardiner.

Gratis opmåling til nye gardiner

Mange gardinforhandlere tilbyder gratis opmåling, når du skal have nye gardiner. Og oftest kører deres gardinbus gerne hjem til dig, og viser dig nogle af de mange muligheder du har. Her kan du få en snak med en professionel gardinmontør, der kan tage de helt rigtige mål, så dine nye gardiner passer perfekt i din bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *