Design dit eget walk-in-closet

Et walk-in closet er ideel til at skabe overblik i din garderobe. Du får let adgang til alt dit tøj, som er samlet et sted. Her får du et par tip til at designe dit eget walk-in closet.

Garderobe med plads

Inden i garderoben skal der være god plads. Både til tøj og sko, men også til at du kan komme til tingene. Du skal derfor sørge for at placere walk-in garderoben et sted i huset, hvor du har plads nok. Det kunne være et værelse som ikke bruges, eller den ene ende af et aflangt værelse.

Bygger du nyt hus er det lidt nemmere, da du så kan få tegnet en walk-in garderobe ind i plantegningen.

Optimalt set ligger garderoben tæt på hvor den skal bruges, normalt ved eller i forlængelse af ens soveværelse.

Udnyt garderobepladsen – indret med detaljer

Sørg for at udnytte pladsen i rummet mest muligt. Placér skabe og reoler hele vejen rundt, så du får plads nok til kunne opbevare det hele.

Vælg den indretning som passer bedst til dit behov. Er der mange kjoler, bluser og bukser som skal på bøjler, skal der flere bøjlestænger til.

Skuffer og hylder kan placeres så de er nemme at komme til, og der kan laves specielle udtræk til både fodtøj, slips og tasker. Det er kun fantasien (og økonomien) der sætter grænser.

Har du plads, så sæt også et stort spejl op, og sørg for at der er godt lys i garderoben. Så kan du bruge walk-in garderoben til om- og opklædning.

Bygge selv eller køb færdig garderobe?

Du kan vælge at bygge dit walk-in closet selv. De fleste materialer kan findes hos dit lokale byggemarked, hvor der finder både skydedøre, skuffer og trådkurve til en gør-det-selv garderobe.

Du kan selvfølgelig også tag fat på en af de mange udbyder af garderober og garderobeskabe. De fleste køkkenproducenter herhjemme tilbyder også garderobe i deres sortiment. Her kan du typisk få gratis rådgivning og arkitekthjælp, når du bestiller en walk-in garderobe hos dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *