Microsoft Sharepoint intranet

Et godt fælles intranet i din virksomhed sikrer brugervenlighed, effektivisering og sikkerhed. Listen over udbydere af intranet er lang, og det kan derfor være svært at overskue hvilken intranetløsning, man skal vælge.

Microsoft Sharepoint er et af de mest benyttede interne datanet i verden. Der er flere grunde til, hvorfor Microsoft Sharepoint er et godt valg af intranetløsning til din virksomhed. Cloud-baseret, automatiske opdateringer og forhøjet sikkerhed er nogle af de mest centrale funktioner i Sharepoint, der sikrer dig en god intranetløsning.

Fordele ved Microsoft Sharepoint

Cloud-baseret sikkerhed
Microsoft Sharepoint er et cloud-baseret system, hvilket betyder, at alle interne dokumenter, sager og oplysninger kan findes i ’skyen’ og ikke er tilknyttet et specielt styresystem eller en computer. Med en app kan man få adgang til alle dokumenter og oplysninger, når man er på farten, uanset hvor man befinder sig henne. Der findes mobile apps, så Microsoft Sharepoint både kan bruges på forskellige smartphones og tablets. Med Microsoft Sharepoint er geografi derfor ikke en begrænsning for at få lavet sit arbejde og at være opdateret på den nyeste information.

Med Microsoft Sharepoint er der ikke længere behov for at spilde tid på manuelle opdateringer og vedligeholdelser. Det opdateres helt automatisk, så systemet altid er opdateret, og der skal derfor ikke bruges unødvendig tid på at opretholde intranettet. Det sikrer også, at det altid er de nyeste funktioner i Sharepoint, der er tilgængelige.

Det cloud-baserede Sharepoint gør det mærkbart lettere at genoprette oplysninger og at blive fuldt funktionsdygtige efter eventuelt nedbrud i virksomhedens system. Der sidder altid eksperter klar, der vedligeholder og overvåger datasystemerne.

Desuden får man med Microsoft Sharepoint intranetløsning også backup af data og scanning af vira, så unødvendige problemer minimeres. Sikkerheden er i fokus hos Sharepoint.

Lettere at arbejde sammen
Microsoft Sharepoint er en let måde at arbejde sammen på i virksomheden. Når der arbejdes med et dokument, kan alle se den samme udgave og forblive opdaterede. Det gør arbejdet lettere og hurtigere. Overskueligheden og den enkle brugerflade gør det lettere at fokusere på det arbejde, der betyder noget.

Derudover er det let at administrere Sharepoint, så alle får en optimale ydelse. Der er en lang liste over indholdet i en Microsoft Sharepoint-løsning, eksempelvis feriekalender, ledelsesrapporter, rejseafregning, værktøjer til flytning af data og selvfølgelig opbevaring af alle former for dokumenter.

Med Microsoft Sharepoint får man dermed en populær løsning, der sikrer let anvendelighed og høj effektivitet i virksomheden. Alle de nyeste funktioner er tilgængelige, virksomheden er sikret mod tidsspilde med unødvendigt arbejde, og sikkerheden er i top.

Vil du høre mere om Sharepoint intranet? Så kontakt IT Relation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *