Rack Hosting er topkvalitet

Rack Hosting er topkvalitet med fokus på alle væsentlige aspekter, der sikrer dig de bedste forhold og den optimale sikkerhed. Det er bestemt ikke en billig løsning, men en løsning der indebærer videoovervågning, redundante systemer og ekstremt sikre serverrum.

De fleste kender eller har prøvet almindelig billig hosting til 400 – 500 kr. om året. De kan gøres så billige, fordi der ligger mange webhoteller og hjemmesider på samme server. En god hovedregel er, at jo billigere hostingløsningen er desto flere kunder er der typisk på serveren.

Rack Hosting er en løsning målrettet virksomheders dyre it-udstyr. Man betegner typisk Rack Hostingen for et 6-stjernet hotel, den optimale luksus for opbevaring og sikkerhed.

I det kommende afsnit vil vi uddybe denne luksus og hvad du helt præcist kan forvente, hvis du vælger en Rack-løsning.

Rack hosting er it-udstyrets luksus

Rack Hosting kan indeholde alt fra sikrede serverrum, til redundante kølesystemer og fiberlinjer, samt overvågning af dit udstyr hele døgnet rundt.

Dertil kommer den ekstra sikkerhed hvis der opstår brandfare i rummet. I dette tilfælde er det normalt med brandslukningsanlæg der hurtigt sikrer en effektiv slukning. Så selv hvis uheldet er ude, kan du forvente hurtig handling.

Vi vil nu se nærmere på tre af de mest udbredte elementer ved rack hosting:

Afkøling til den rette temperatur

Når man har en server der arbejder på højtryk, er det meget normalt at de bliver varme og det kan de tage skade af. Effektiv afkøling til den optimale temperatur er derfor et vigtigt element i, at sikre de optimale forhold for dit it-udstyr.

De fleste kender til hvor varm en computer eller smartphone kan blive når man arbejder meget med den. Det er lidt samme princip der gør sig gældende med en server. De fleste kan derfor forestille sig betydningen af, at disse bliver kølet ned til rette temperatur.

Redundante fiberlinjer

En anden almindelig egenskab ved rack hosting er deres redundante fiberlinjer. Du vil typisk have mulighed for at benytte disse eller etablere dine egne LAN forbindelser. Mulighederne er mange og inden for luksushosting skal du naturligvis have begge valgmuligheder.

Videoovervågning 24/7

En sidste væsentlig faktor er videoovervågningen. Det er umuligt at have menneskelige øjne på serverrummet 24/4 og derfor er der opsat kameraer, så alle detaljer og problemer bliver opdaget.

Videoovervågningen bliver foretaget døgnet rundt, så der hurtigt kan skrides ind, hvis der opstår pludselige problemer. Det er klart, at sikkerheden gør at det sjældent er tilfældet, men det er vigtigt altid at være forberedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *