Red dig en billigere varmeregning

En varmeregning er ikke noget, man vil betale for meget ved. Men på den anden side er det intet fornuftigt ved at gå og have det for koldt. Mange ved ikke, at man meget effektivt kan spare på sin varmeregning gennem et nemt trin: man får sig en serviceaftale. Denne vil gøre, at du aldrig mere behøver skænke dit fyr en tanke – og den vil gøre din varmeregning mindre.

En serviceaftale er særdeles virkefuld ved det, at den gør dit fyr billigere i drift. Du vil få en servicemontør på besøg alt efter, hvor meget der er behov for det. Han vil tjekke dit fyr og rette det til, og dette vil gøre op med spildet af gas. Et helt normalt fyr har nemlig behov for vedligeholdelse for, at det kan køre på sit bedste, og der er mange dele, der skal rettes til. Dette vil han hurtigt gøre – og du betaler intet for det ud over de dele, der skulle være behov at skiftes. Både kørselspenge og timeløn er allerede betalt over serviceaftalen!

Han gør dog mere end bare at optimere dit fyr, så det kører så godt som muligt. Der tjekkes nemlig også, om der er mulige storskader på vej, og disse fikses så på forhånd. Nogle skader kan dog aldrig ses før de kommer – men her er du også sikret. Normalt, når et fyr står af, vil man så skulle kontakte en, der kan reparere det. Dette er en dyr omgang, da det ofte kan blive en længerevarende proces, hvilket gør det dyrt i timeløn. Samtidig er det heller ikke sikkert, at reparatøren kan komme med det samme: du kan potentielt stå uden varme i flere dage. Dette er et mareridt for de fleste, men klart især for børnefamilier.

Med en serviceaftale er du her sikret godt og grundigt. For det første er du bedre stillet økonomisk: som ved tjekkene skal du nemlig ikke betale timeløn og kørselspenge – kun de materialer, der er nødvendige. Samtidig kommer du ikke til at stå uden varme længe, da en servicemontør vil være ved dig inden for få timer.

Der er altså rigtigt mange ting, der er at hente ved en serviceaftale. Først og fremmest får du en mindre varmeregning og en større sikkerhed ved dit fyr, men ud over dette er du også ude over bekymringer for dit fyr som sådan. Der vil blive taget hånd om det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *