Shoppetur resulterede i fede gulvtæpper til min lejlighed

Jeg elsker at shoppe, så i dag har jeg selvfølgeligt været ude og shoppe med min veninde Trine. Vi gav den gas, og vi fik købt en masse tøj, smykker og make-up, men jeg fik også købt noget helt andet, nemlig gulvtæpper til min lejlighed. Jeg fik dem dog ikke med hjem i dag, det er de lidt for store til, men de vil snart blive leveret til min dør. De kommer til at give mit hjem et helt nyt look.

Det ene passer til min meget lange gang da tæppet er smalt og langt. Det er gult med orange pletter, det er lidt vovet men jeg tror at det vil give min gang et helt nyt look. Det andet er et kæmpe stort rundt tæppe med et super flot mønster, det er lidt svært at forklare hvordan det ser ud, men det har en masse flotte farver som vil give min blege stue nyt liv.

Nevøerne vil elske mine nye farverige design gulvtæpper
Da jeg købte min lejlighed havde den tidligere ejer malet alle væggene hvide og gulvene er alle lyse, derfor vil det helt sikkert pynte med nogle flotte farver som tæpperne i den grad vil fylde min lejlighed med. Det er vist også på tide at mit hjem udstråler at jeg elsker farver, det siger nemlig også noget om min personliged. Jeg er nemlig meget kreativ, energisk og humørrig. Jeg er faktisk også en lille smule barnlig, og jeg passer tit mine to små nevøer, så et par tæpper med hundredvis af farver er også lige noget for dem.

Vi fik jo også shoppet andet end tæpper. Jeg fik købt to nye skjorter, begge to i et lidt gennemsigtigt materiale, så de er perfekte her til sommer når det forhåbentligt bliver stegende varmt. Jeg fik også købt et par fede støvler med nitter, de er bare så rå og cool. Trine fik købt en fed taske i ægte læder. Vi fik selvfølgeligt og drukket en masse kaffe, og vi spiste rigtig lækker cheese cake. Kagen hed en blueberry cheese cake dream, og den var en drøm, mums!

Udover at skrive dette blogindlæg, så sidder jeg faktisk og venter på at de specialdesignede tæpper bliver leveret. Ig år fik jeg en e-mail fra butikken, hvor der stod at tæpperne ville blive leveret i dag. Jeg har fjernet alle møblerne fra stuen og gangen så de kan blive lagt på lige med det samme, de er nemlig begge temmelig store, så jeg skal nok have medarbejderen til at hjælpe mig med at rulle dem ud.

Nu vil jeg sætte mig ud til køkkenvinduet og vente spændt som et lille barn på at mine tæpper ankommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *